Otro gadu notiks festivāls «Playground»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau otro gadu pēc kārtas Sporta kompleksā 333 no 10. līdz 12. jūlijam norisināsies aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivāls «Playground». Šogad organizatori ir sarūpējuši īpašu muzikālo piedzīvojumu divu dienu garumā, kad uz divām skatuvēm uzstāsies ne tikai pašmāju grupas, producenti un dīdžeji, bet arī ārvalstu mūziķi.

Uz festivāla galvenās skatuves varēs dzirdēt mūziķus kā «OYT» – pazīstamie inteliģentās elektronikas, hiphopa un R’n’B brīnumbērni no Igaunijas, spilgtākā lietuviešu elektroniskās mūzikas producentu apvienība «Golden Parazyth,» igauņu daudzsološā indī roka grupa «Elephants From Neptune,» Dj konkursa Red Bull Thre3style 2014 Beļģijas atlases uzvarētājs Dj Madfingaz, kā arī pašmāju pārsteidzošā poproka grupa «Triānas Parks». Skatuves skanējumu papildinās arī latviešu indī deju grupa «Martas Asinis,» roka spridzekļi «The Big Bluff,» melodiskie «The Coco’nuts» un vēl daudzas citas zināmas grupas.

Savukārt otro skatuvi piepildīs jaudīgi enerģijas lādiņi dažādu Dj un producentu izpildījumā. Kā vienu no spilgtākajiem šoviem festivāla organizatori izceļ igauņu elektronisko producentu apvienību «GRIND» ar īpaši festivālam sagatavotu šovu, kā arī pašmāju spilgtākās repa personības «Alexx Dynamo» un elektroniskās mūzikas producenta «Lessfucc» apvienības uzstāšanos. Jāpiemin arī igauņu elektroniskā disko mūzikas producenta «Centron» šovs un, protams, mūsu pašu Dj zvaigznes – Mixmaster AG, Dj Rudd, DJ All-viss, Dj Magnuss Erins, projekts «Dizzy The Drums» īpašā programma DJ'a un bundzinieka aranžējumā, kā arī citi mūziķi.

Paralēli divām skatuvēm ar populāru latviešu un ārzemju mākslinieku koncertiem festivāla organizatori ir sarūpējuši īpašu kupolmāju ar dabas skaņām un vizualizācijām, perkusiju meistarklases, kā arī visiem atpazīstamo Red Bull visurgājēja mobilo skatuvi ar dažādu pašmāju Dj uzstāšanos.

Foto: Publicitātes foto

Trīs dienu laikā ikvienam festivāla dalībniekam būs iespēja ne tikai izbaudīt un piedalīties muzikālajos priekšnesumos, bet arī iesaistīties 13 dažādās ekstrēmo sportu disciplīnās, kā arī vērot pieredzējušu sportistu paraugdemonstrējumus veikbordā, skeitbordā, longbordā, inline, snowbordā, skimbordā, MTB un BMX, SUP, wakeskii, velo un kartingā. Jaunums šā gada festivālā būs aktīvās izklaides zona gan pieaugušajiem, gan bērniem. Savukārt baudīt mierīgāku atpūtu un atgūt spēkus varēs saulainajā pludmalē, apkārtējā meža teritorijā un radošajās darbnīcās.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā lētāk – uz visām trīs festivāla dienām biļete maksā 20 eiro, bet, tuvojoties festivāla norises dienai, biļetes kļūs dārgākas.

Biļetes šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu