«Gaujarts» izdod mazalbumu «Priekšnojautas»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ansamblis «Gaujarts» izdevis savu trešo studijas ierakstu - mazalbumu «Priekšnojautas», informēja grupas dalībnieks Edgars Mākens.

Albuma prezentācija notiks 20. maijā Rīgā, kafejnīcā «Austra».

Albumā ir piecas oriģināldziesmas un viens dziesmas remikss. Viena no dziesmām - «Neizlikties» ar Imanta Ziedoņa dzejoli - ir duets, kurš iedziedāts kopā ar Jaunā Rīgas teātra aktrisi Gunu Zariņu. Dziesma krievu valodā - «Lazurnije svodi» ar Sergeja Timofejeva tekstu - tapusi Rīgas Krievu teātra izrādei «Vasarnieki». Albumā iekļauts arī iepriekš izdotais singls «Svītriņas».

Albuma skaņdarbus «Pieci» un «Priekšnojautas» miksējis Krišjānis Geidāns, «Lazurnije svodi» un «Neizlikties» - Andris Indāns, bet dziesmas «Pieci» remiksu veidojis Arnis Račinskis. Albumu masterējis Ģirts Laumanis «Lomiks».

Mazalbumu «Priekšnojautas» izdevusi «Biedrība HI». Albums tapis ilgākā laika posmā, un materiāls ierakstīts dažādās studijās, tostarp arī studijās «GEM Studija», «Gas sound Studio» un «Zabadakā».

Foto: Publicitātes foto

Albums elektroniski būs pieejams «gaujarts.bandcamp.com», «ekase.lv», «iTunes», «Spotify» un citos digitālajos resursos.

Nelielā tirāžā «Priekšnojautas» tiek izdotas arī CD formātā, kuru ekskluzīvi varēs iegādāties albuma prezentācijas koncertā un citos biedrības «HI» organizētos pasākumos. Albuma vāku veidojis mākslinieks Reinis Pētersons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu