Daugavas koncertzālē «Dzelzs vilks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

22. maijā uz Daugavas koncertzāles skatuves spēlēs grupa «Dzelzs vilks». Kā informēja koncertzāles sabiedrisko attiecību menedžere Vivita Leismane, pēc ilgākas radošās atkāpes mūziķi patlaban strādā pie jauna rokmūzikas albuma, un koncertā līdzās jau zināmām «Dzelzs vilka» dziesmām būs dzirdamas arī kompozīcijas jaunās skaņās.

«Vienmēr ir lieliski iespēlēt jaunas idejas koncertā līdzās jau labi pārbaudītām dziesmām. Mūsuprāt, albumam ir jātop koncertos, citādi studijas ieraksts riskē kļūt par sterilu nošu sakopojumu,» saka grupas līderis Juris Kaukulis.

Koncerts sāksies plkst.20. Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs un interneta vietnē «www.bilesuparadize.lv».

Kā stāsta Leismane, šajā sezonā Daugavas koncertzālē uzstāsies arī tādi mākslinieki kā Andris Ērglis ar «Mirage Jazz Orchestra», Igo, grupa «Credo», «DaGamba» ar DJ «Monsta» un Samanta Tīna, Aija Andrejeva, grupa «Astr'o'nout», Aminata, grupa «Otra Puse», grupa «Framest», Intars Busulis un «Raxtu Raxti», bet sezonu septembrī noslēgs Gacho.

Koncertzālē būs arī vairāku mākslinieku dziesmu pirmatskaņojumi un jaunu albumu ieskaņas koncerti.

Koncertzālē uzstāsies arī ārzemju mākslinieki. Pagājušajā nedēļā uzstājās «Delilah», pavisam drīz uz skatuves kāps «Loreen», Džeimss Arturs un puišu šovgrupa «Kazaky».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu