Klajā nāk «Pērkonvīru» albums «Dindaru»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Muzikālā apvienība «Pērkonvīri» klajā laidusi albumu «Dindaru», informē grupas pārstāvis Mikus Čavarts. Albumā ierakstīta muzikāla latviešu tautas pasaka «Par apgriezto pasauli».

«Dindaru, dandaru ozoliņi - šis koks kā pasaule, ar saknēm pagātnē un zariem nākotnē. Stumbrs, kas savieno Pazemi ar Debesīm. Zaros salaižas brīnumaini putni un ar savām dziesmām modina ilgas. Bet reizē viss vienkārši aug un dzīvo - skan, čab, klab un pulsē. Arī pasaka ir mazs pasaules modelis, tāda kā karte, ar kuru varonim jādodas pārbaudījumos - dzīvē. Mūsdienās visai maz rodas iespēja dzirdēt tiešu, neiestudētu pasakas stāstījumu. Tāds nu ir ierakstīts un kopā ar ekspertu komentāriem iekļauts albumā,» stāsta Čavarts.

Albuma prezentācija norisināsies sestdien, 23. maijā, plkst.14 uz Miera ielas Vasarsvētku koncerta skatuves. Šī būs arī pirmā iespēja iegādāties jauno albumu.

Foto: Publicitātes foto

Grupas «Pērkonvīri» pamatsastāvā muzicē Čavarts, Inita Šalkovska, Tālis Gžibovksis, Imants Daksis, Kristīne Ādmine, Kalvis Vītols un Ieva Nīmane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu