Aminatas laiks! Varam līksmot!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eirovizija.lv

Šovakar Vīnē sācies Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā uz skatuves kā desmitā kāpa arī Latvijas pārstāve Aminata Savadogo. Rezultāts ir pozitīvs - Aminata iekļuva lielajā finālā!

Otrajā pusfinālā par ceļazīmi uz finālu cīnās arī Azerbaidžāna, Kipra, Čehija, Īrija, Islande, Izraēla, Lietuva, Malta, Melnkalne, Norvēģija, Polija, Portugāle, Sanmarīno, Slovēnija, Zviedrija un Šveice.

BALSOŠANA IR BEIGUSIES!

BALSOŠANA IR SĀKUSIES!

Aminatas iznāciens, šķiet, viens no šā vakara pārdomātākajiem. Aminata nodziedāja godam. Finālam būt, ja Balkānu mafija nesabalsos savējos!

Sanmarīno pārstāvji ir gados jaunākais duets visa Eirovīzijas konkursa vēsturē – puisis Mikele ir 16 gadus vecs, bet meitenei Anita - tikai 15.

Aminata konkursā piedalīsies ar savu dziesmu «Love Injected». Kopumā konkursā sacenšas 40 dalībvalstu pārstāvji. Eirovīzijas fināls notiks 23. maijā.

Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad norisinās jau 60. reizi. Latvijai tajā uzvaru ir atnesusi dziedātāja Marija Naumova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu