«Rīgas Modes» debijas albuma dziesmas ieraksta «Palladium»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupa «Rīgas Modes» patlaban ieslēgusies koncertzālē «Palladium» un ieraksta savu debijas pilnmetrāžas albumu, ko plānots izdot šogad. Ieraksts sekos grupas pērn izdotajam un atzinīgi vērtētajam EP. Ierakstīšana notiek sadarbībā ar skaņu inženieri Gati Zaķi, kurš ir arī albuma producents. Pirms došanās studijā grupa sagatavojusi ap divdesmit kompozīciju, no kurām plānots atlasīt desmit piemērotākās albumam.

Kā vieta ieraksta sesijai izvēlēta «Palladium» koncertzāle Rīgā, kas, ja neskaita koncertierakstus, studijas albuma radīšanai mūsdienu Latvijas mūzikā tiek izmantota pirmoreiz.

Drīzumā tiks izdots arī jaunais grupas singls un arī video dziesmai «Es nesaprotu», kas ir pirmā grupas kompozīcija kopš pērn izdotā minialbuma materiāla.

Keep your boss happy. Kā redzams, albuma ieraksta plāns pamazām pildās. #RigasModes #TheMundane

A photo posted by Rīgas Modes (@rigas.modes) on

Šovasar grupa plāno visai aktīvu koncertēšanu – šobrīd izziņota «Rīgas Modes» uzstāšanās festivālā «Laba Daba», kas tuvākajā laikā tiks papildināta arī ar citiem koncertu datumiem dažādās Latvijas pilsētās.

Tuvākā «Rīgas Modes» uzstāšanās paredzēta 30. maijā Kaņepes Kultūras centrā notiekošā mini festivāla «Skābeņu Lietus '15» ietvaros. Tajā uzstāsies arī «Martas Asinis», «Hipstokrātija», «Starmetis», «Elizabete Balčus», bet ap pusnakti deju grīdu iekustinās Elvi Soulsystems.

Ieeja pasākumā – 3 eiro.

«Rīgas Modes» ieraksts tiek izdots ar LDz Infrastruktūra atbalstu.

«Rīgas Modes» debijas albuma dziesmas ieraksta «Palladium»
«Rīgas Modes» debijas albuma dziesmas ieraksta «Palladium» Foto: Publicitātes foto

Italo disco #Crumar #nord #vermona #korg

A photo posted by Rīgas Modes (@rigas.modes) on

Es Nesaprotu. Coming soon...

A video posted by Rīgas Modes (@rigas.modes) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu