«Keksi» Cēsu pils parka estrādē atzīmēs 18 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar «Rock'n'roll & Blues» svētkiem Cēsu pils parka estrādē grupa «Keksi» 30. maijā atzīmēs 18 gadu jubileju, pavēstīja projekta pārstāve Antra Savleviča.

Viena no Baltijā zināmākajām «rock'n'roll» žanra grupām «Keksi» dibināta Cēsīs. Grupu pirms 18 gadiem 1997. gadā dibināja tās līderis un basģitārists Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs, un šo gadu laikā tajā spēlējuši aptuveni 20 mūziķi.

Jubilejas koncertā grupas spēli papildinās orķestris. Koncertā piedalīsies arī «Latvian Blues Band» un jaunā mūziķu apvienība «Coolmans Report».

Svētku koncertā grupas interpretācijā skanēs «The Beatles» «Can't Buy Me Love» un «All My Lovin'», «Queen» «Crazy Little Thing Called Love», Čaka Berija «Route 66», Elvisa Preslija «Jailhouse Rock», Rikija Nelsona «If You Can't Rock Me» un daudzu citu leģendāru mākslinieku kompozīcijas.

«Keksi» ir viena no Baltijā zināmākajām grupām, kas spēlē «rock'n'roll», «rockabilly», «boogie» un «rythm'n'blues» stila mūziku. Grupas sastāvā muzicē astoņi profesionāli mūziķi - Aleksandrs Sircovs (bass, kontrabass), Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Ēriks Kibermanis (baritona saksofons), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons), Reinis Puriņš (trompete) un Villijs Strods (sitamie instrumenti).

Biļetes uz grupas jubilejas koncertu Cēsīs pieejamas «Biļešu paradīzē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu