Aminata Austrijā. 10. diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Thomas Hanses (EBU)

Eirovīzijas stāsta kulminācijas punkts tuvojas. Lielie sagatavošanās darbi ir padarīti, laiks izbaudīt mirkli. Aminata izstaro mieru un līdzsvaru. Piedzīvoti daudz mēģinājumi un tagad visas darbības, kas notiek pirms iziešanas uz skatuvi, ir bez saspringuma, drīzāk kā rituāls. Katrs zina savu darbu, savu uzdevumu.

Ķermeņa zīmējumi, grims, frizūras veidošana, kleitas uzvilkšana un viss pārējais jau ir kā tāda meditācija. Katrā posmā kāds no komandas dod Aminatai daļiņu savas enerģijas un laba vēlējumus. Viss notiek bez vārdiem. Arī intervijās Aminata atzīst, ka šobrīd izbauda Eirovīziju, ir atpūtusies un galvenais - laimīga.

Mums visiem īpašs prieks, ka kopš 2002. gada visas trīs Baltijas valstis ir atkal finālā. Satikāmies ar mūsu kaimiņvalstu dziedātājiem, un visi kā viens atzina, ka par visām Baltijas valstu dziesmām var būt lepns. Tās visas ir kvalitatīvas, augstvērtīgas un interesantas.

Drīzumā jau Eirovīzijas lielais piedzīvojums noslēgsies. To vēros tiešraidē miljoniem skatītāju, bet, protams, visvairāk domās esam ar Latvijas skatītājiem, kuri visu šo laiku mūs ir atbalstījuši. Tiekamies sestdienas vakarā Latvijas Televīzijas kanālā jau no plkst. 21:30!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu