Pasākumu sērija «Vinila vasara» sāksies Cēsīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Zavadskis

Vasaras garumā trīs dažādās pilsētās norisināsies skaņuplašu tirdziņu pasākumu sērija «Vinila vasara» – notikumi kuri tiks veltīti vinila plašu kultūras entuziastiem un profesionāļiem. «Vinila vasaras» pirmais pasākums jau trešo gadu norisināsies Cēsīs terasē «Zaļa zāle» 30. maijā, 1. augustā Ventspilī teātra namā «Jūras vārti», savukārt 19. septembrī Rīgā, Jersikas ielā 21.

Pasākumos piedalīsies vairums pašmāju kolekcionāru un tirgotāju. Tajos ikvienam būs iespēja redzēt, dzirdēt un iegādāties visdažādāko žanru un vecumu skaņuplates, atskaņotājus un citus ar vinilu saistītus aksesuārus kā arī apmeklēt izglītojoša rakstura sarunas un tikties ar nozares profesionāļiem.

Ikviens, kam plauktā vai bēniņos stāv kaut viena lieka plate, ir aicināts pieteikt dalību tirdziņā, rakstot uz viniladiena@gmail.com vai zvanot 25478144

Sīkāku informāciju meklējiet: facebook.com/viniladiena

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu