Kalnciema kvartālā notiks Baltijas blūzmeņu koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

29. un 30. maijā starptautiskas konferences «Baltic Blues Contest» ietvaros Kalnciema kvartālā uzstāsies blūza mūziķi no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Polijas. Koncertu sākums - plkst. 19.00. Ieeja - bez maksas.

Baltijas blūzmeņu koncertos uzstāsies pašmāju blūza veterāns Jānis Vanadziņš kopā ar savu kolektīvu «Mozambika», Tukuma blūzmeņi «Lavrix Band», kas pārstāvēja Latviju 2014. gada «European Blues Challenge» konkursā, kā arī jaunais Latvijas blūzmenis Jānis Zvērs jeb Johnny B Beast, kurš spēlē ģitāru pat ar blašķi un šotu glāzīti.

Poliju pārstāvēs «Suwalki Blues Festival» producents Bogdans Topļskis duetā ar Lietuvas blūza vecmeistaru Aleksandru Belkinu. No Igaunijas ieradīsies «Andres Roots & Andres Mikk». Andress Rūts ir pazīstams kā viens no radošākajiem delta blues stila pārstāvjiem Eiropā. Uz skatuves kāps vēl viens igauņu kolektīvs «Rockhound», kura repertuāru veido boogie-woogie stila kompozīcijas. Grupas sastāvā muzicē Tartu blūza festivāla producents, Igaunijā un Skandināvijā pazīstams bērnu grāmatu autors Heiki Vīleps.

Programma

29. maijs

Bogdan Topolsky & Aleksandr Belkin (Polija/Lietuva)

Andres Roots (Igaunija)

Rockhound (Igaunija)

30. maijs

Johnny B Beast (Latvija)

Jānis Vanadziņš & «Mozambika» (Latvija)

«Lavrix Band» (Latvija)

Pasākumā drīkst fotografēt un filmēt nekomerciālām vajadzībām un netraucējot apkārtējiem. Festivālu organizē Latvijas Blūza atbalsta biedrība sadarbībā ar nodibinājumu «Rīga 2014».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu