Guntara Rača jubilejas koncerts «Tikai tā!» notiks arī Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Liepājas Olimpiskajā centrā 5. septembrī notiks Guntara Rača jubilejas koncerts «Tikai tā!», informē «Micrec PM». Koncertā skanēs dziesmas ar Rača vārdiem, un tās izpildīs Raimonds Pauls, Zigfrīds Muktupāvels, «bet bet», Uldis Marhilevičs, Ainars Virga, Olga Rajecka, Liene Šomase, Ivo Fomins un Normunds Rutulis.

«Liepāja ir mana dzimtā pilsēta. Tā ir mana bērnība, tie ir mani draugi, kaimiņi un cilvēki, kurus es, pat personīgi nepazīstot, uz ielas atpazīstu kā savējos. Gaidāmais koncerts, ļoti iespējams, ir pats svarīgākais manā dzīvē. Šoreiz tā nebūs tikai pateicība maniem līdzautoriem un izpildītājiem, kā tas bija martā «Arēnā Rīga«. Šoreiz tas būs pateicības koncerts manai pilsētai, manai skolai, skolotājiem, draugiem un ienaidniekiem, kas mani padarījuši par to, kas esmu - un es esmu liepājnieks, kuram dzīvē mazliet paveicies,» uzsver Račs.

Koncerta programma Liepājā būšot atšķirīga, jo pirmajā daļā komponists plāno vairāk akcentēt savu sadarbību ar «Līviem», Marhileviču un Fominu, bet otrajā daļā plānots prezentēt topošo «bet bet» albumu «Vasara nebeigsies nekad».

Mūziķa gaitas Račs sācis 80.gados Liepājā. Pirmā plašāk zināmā grupa ar viņa dalību bija «Saldās sejas» ar Tomasu Kleinu un Zigfrīdu Muktupāvelu. Vēlāk viņš spēlējis grupās «Neptūns», «Jāņa Lūsēna grupa», «Salve», «Slēģi», «Jauns mēness», «Liepājas brāļi» un «bet bet». Dziesmas ar Rača tekstiem izpilda gandrīz visi populārākie latviešu solisti un daudzas grupas.

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv».

Jau ziņots, ka Račs savu jubileju «Arēnā Rīga» svinēja 27. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu