Aminata «Spotify» globālajā topā ierindojas devītajā vietā

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Dziedātājas Aminatas Savadogo dziesma «Love Injected» iekļuvusi mūzikas straumēšanas vietnes «Spotify» pagājušās nedēļas globālā topa devītajā vietā.

«Spotify» tops tiek veidots pēc dziesmas kopīgošanas un noklausīšanās rādītājiem tīklos «Facebook», «Tumblr», «Twitter» un «Spotify» pagājušās nedēļas laikā no 18.maija līdz 24.maijam.

«Spotify» globālajā topā iekļuvusi vēl tikai viena Eirovīzijas dziesma - Izraēlas pārstāvja Nadava Gedža dziesma «Golden Boy», kas ierindojusies desmitajā vietā.

Jau ziņots, Aminatas dziesma «Love Injected» iekļuvusi arī Lielbritānijas «Official Charts» topā, liecina «Official Charts» pieejamā informācija.

Aminatas dziesma pašlaik ierindojusies 62.vietā. Latvijas mūziķes dziesma apsteigusi tādus topa jaunpienācējus kā grupas «Electro Velvet» singlu «Still in Love With You», Vila Janga dziesmu «Love Revolution», «R.Kelly» «Ignition Remix», kā arī «Nicki Minaj» un Bejonsē kopdarbu «Feeling Myself».

Topā iekļuvušas arī vairākas citas Eirovīzijas dziesmas. Topa 5.vietā ir Eirovīzijas uzvarētāja Monsa Selmerlēva dziesma «Heroes». 31.vietā ir Beļģijas pārstāvju dziesma «Rhythm Inside», bet 44.vietā - Poļinas Gagarinas dziesma «A Million Voices». Aminatas dziesma pašlaik topā apsteidz Gaja Sebastiana dziesmu «Tonight Again» un Izraēlas pārstāvja dziesmu «Golden Boy».

«Offical Charts» Aminatas vārds ir redzams līdzās tādiem izpildītājmāksliniekiem kā Sems Smits, Rianna, Eds Šīrans, Teilore Svifta, «Maroon 5», «Hozier» un Ellija Gouldinga. «Offical Charts» tiek veidots, ņemot vērā singlu pārdošanas apjomu Lielbritānijā.

Kā ziņots, Aminata Eirovīzijas dziesmu konkursā 23.maijā ieguva 6.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu