Mežaparkā kopā ar Imbrugliju un Tikaramu uzstāsies «Otra puse»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņots, ka 22. jūlijā jaunās programmas «Live Under Sky» («Koncerts zem klajas debess») ietvaros Mežaparka estrādē uzstāsies Natālija Imbruglija un Tanita Tikarama. Šodien koncerta rīkotāji ziņo, ka abām ārzemju viešņām pievienosies arī pašmāju romantiskā popgrupa «Otra puse».

2011. gadā klausītāju atzinību ieguva Normunda Pauniņa duetā ar Aiju Andrejevu iedziedātā dziesma «Ave Pali». Dziesma ieguva tik milzīgu klausītāju mīlestību un atbalstu, ka ierindojās 1. vietā «Muzikālajā bankā», tādējādi kļūstot par 2011. gada vērtīgāko dziesmu. «Ave Pali» izvēlēta arī par LNT seriāla «Tikai nesaki man bizu» tituldziesmu.

Grupas pastāvēšanas laikā par hitiem kļuvušas tādas dziesmas kā «Pēc lietus», «Vēstules», «Nakts vai rīts», «Ieskaties», «Dievs dod», «Rīga», «Ave Pali» un pēdējo gadu populārākais singls «Uzzīmē mani».

Biļetes visās Biļešu Servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu