Izskanēs «Latvian Blues Band» 15 gadu jubilejas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. un 29. oktobrī Rīgā, «Joker klubā», notiks «Latvian Blues Band» 15 gadu jubilejas koncerts, informēja grupas pārstāvis Jānis Bukovskis. Jubilejas koncerta viesi šovakar būs pašmāju mūziķi «Joker Horns», kā arī «hammond B-3» ērģeļu virtuozs Rafaels Vresings no Austrijas.

Koncertā būs dzirdamas jau klausītāju atzinību ieguvušas dziesmas, kā arī jaunas, publikai vēl neatskaņotas «Latvian Blues Band» oriģinālkompozīcijas un «traditional blues» kompozīcijas «Latvian Blues Band» aranžējumā.

15 gadu laikā grupa ir uzstājusies Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Horvātijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Itālijā, Spānijā, Grieķijā, Dānijā, Norvēģijā, Holandē, Krievijā, Baltkrievijā, Ēģiptē, kā arī ASV un Kanādā. Grupa spēlējusi lielākajos Eiropas blūza festivālos un startējusi vienā no pasaules nozīmīgākajiem festivāliem - «Chicago Blues festival».

«Latvian Blues Band» ir bijis gods uzstāties ar neskaitāmiem pasaulslaveniem blūza māksliniekiem, piemēram, Džonu Praimeru, Bobu Margolinu, Djūku Robillardu, Billiju Branču, Villiju «Big Eyes» Smitu, Džoannu Konoru un daudziem citiem, ar kuriem kopā izdota arī vairāku koncertierakstu kompaktdisku sērija «Latvian Blues Band & Friends».

Šo gadu laikā grupa izdevusi divus studijas albumus, divus koncertierakstus, kā arī DVD.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu