Noklausies jauno grupas «Indygo» albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Autors NILS VILNIS

Kamēr ilgi gaidīto jauno albumu «Stars» taustāmā formātā ar interesantu prezentācijas koncertu grupa «Indygo» sola septembra vidū, jau šonedēļ ieraksts pieejams digitāli. Noklausies! Pirmo reizi grupas trīspadsmit gadu pastāvēšanas laikā visas dziesmas ir latviešu valodā.

Agrā pavasarī grupa devās uz Žocenes mežiem pie Rojas, kur tapa darba versija jaunajam albumam. Dziesma ierakstīta, miksēta «Sound Division Studios», turpinot veiksmīgo sadarbību ar skaņu inženieri Gati Zaķi, kas izveidojusies grupas otrā studijas albuma «Decoy» ieraksta laikā. Albums pabeigts ASV studijā «New Alliance East». Īpašu skanējumu jaunajam albumam piešķir sadarbība ar slaveno pasaules ģitāru zīmolu «Fender».

Grupu koncertā var noķert «SummerSound» festivālā piektdien un Jomas ielas svētkos sestdien.

Grupas sastāvā kopš tās pirmsākumiem ir Mārtiņš Vaters (balss) un Jānis Volkinšteins (ģitāra). Vēlāk grupai pievienojās arī Mārtiņš Leja (basģitāra) un Miks Riekstiņš (sitaminstrumenti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu