«Mazie meža dīvainīši» izdod debijas EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25. jūlijā plkst. 21 muzikālā apvienība «Mazie meža dīvainīši» ar koncertu prezentēs savu svaigo EP – debijas minialbumu «Mazie meža dīvainīši». Pasākumā Nabaklab līdzās vaininiekiem uz skatuves un skatītājos gaidāmi arī citi dīvaiņi.

Pēc vairāku gadu koncertēšanas kafejnīcās, bāros un festivālos «Mazie meža dīvainīši» (Mmd) beidzot ierakstījuši minialbumu, lai labākās dziesmas var dzīvot pašas savu dzīvi - telefonos, datoros, ofisos un guļamistabās. Mmd minialbuma prezentācija būs draudzīgs koncerts, kurā līdzās pasākuma vaininiekiem uz skatuves kāps arī citi dīvaiņi. Vienmēr starojoši pozitīvie Color of Harmony iesildīs pasākumu, bet liriskais Alūksnes reperis ar Rīgu sirdī - Madis uzskaitīs pāris pantus sveicienam. Šajā koncertā izskanēs ne vien albumā iekļautās dziesmas, bet arī citas no dažādiem grupas darbības posmiem – no pirmsākumiem līdz pašiem svaigākajiem gabaliem, bet pēc koncerta vakaru Nabaklab turpinās DJ Toms Eņģelis. Par dziedāšanu līdzi, dejām, nepieradināmām dīvainībām un jauniem paziņām atbildīgi paši pasākuma apmeklētāji, tāpēc ieeja ir bez maksas.

Minialbumu «Mazie meža dīvainīši» veido piecas pašu sacerētas kompozīcijas. Starp albumā iekļautajām dziesmām atrodama gan viena no vecākajām MmD kompozīcijām «Jesus Saved Me», kas ar vieglu ironiju par reliģiju dzirdama arī radio viļņos, gan romantiskā «Realitāte» – veltījums sievietei no patiesajām fantāzijām, ieskanas sociālpolitisks rūgtums un sava stila meklējumi.

Muzikālā apvienība MmD radās ap 2007. gadu, kad Darvinieku ciematiņā netālu no Varakļāniem satikās trīs draugi - brāļi Oskars un Rūdolfs Bērziņi un pāris kilometrus tālāk dzīvojošais kaimiņš Andris Strods.

Albumu ierakstīja un miksēja Kārlis Šteinmanis, vāciņa dizaina autors ir Armīns Mālkalns.

Bez maksas albums jau noklausāms Soundcloud, bet no 26. jūlija tas būs nopērkams un lejupielādējams Bandcamp.com.

www.facebook.com/MaziemezaDivainisi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu