Rīgā notiks «Electric Light Orchestra» jubilejas koncerts kopā ar Filu Beitsu un «Berlin String Ensamble»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Electric Light Orchestra labākie hiti tiks izpildīti ar Filu Beitsu (Phil Bates) un Berlīnes Stīgu ansambli 11. septembra vakarā Rīgas Kongresu namā, piedaloties arī īpašam viesim - grupai Zodiac.

Pirmoreiz vēsturē Latvijas skatītājiem ir iespēja pilnā mērā izbaudīt britu grupas Electric Light Orchestra nemirstīgo mūziku. Grupas četrdesmit gadu jubileja tiks atzīmēta ar pusotru stundu ilgu talantīgā grupas locekļa Fila Beitsa uzstāšanos viņa mūziķu, kā arī Berlīnes Stīgu ansambļa mūziķu pavadībā.

Electric Light Orchestra uzstāšanās Rīgā ir iespēja baudīt klasisko stīgu instrumentu un roka harmonisku vienprātību polifoniskā sakārtojumā, paverot jaunu, neparastu klasiskā roka hitu izpratni.

Fila muzikālā karjera sākās ar uzstāšanos grupās Quill un Tricker, bet jau 1978. gadā viņam tika uzticēts atklāt ELO koncertus viņu pasaules turnejas Spaceship laikā. 1993. gadā, pateicoties Fila draugam un ELO dibinātājam Kellijam Groukatam, Beitss kļuva par soloģitāristu, komponistu un arī galveno vokālistu. Fila radošais dzīves posms tika turpināts duetā ar ELO dibinātāju Miku Kaminski (Blue Violin) un vēlāk arī The Bev Bevan Band projektā kopā ar Bivu Bivenu un Džefu Linnu, laika posmā no 2003. līdz 2005. gadam arī Bev Bevan’s Move. Vēlāk, 2007. gadā, Fils dibināja ELB (Electric Light Band) Vācijā. Ar Tīnu Makbeinu un Miku Kaminski kopējais projekts Beatles, Blues and Blue Violin (BBBV) 2011. gadā beidzās ar apvienošanos ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA CLASSICS.

Tieši šī lieliskā mūziķu komanda jau šoruden viesosies un uzstāsies Rīgā. Turklāt arī grupa Zodiac iepriecinās Latvijas publiku ar savu sniegumu. Mūziķi piedāvās skatītājiem savas labākās kompozīcijas, vienlaicīgi godinot lieliskās grupas hitus.

Biļetes visās Biļešu Servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu