Tradicionālais festivāla galā koncerts – Gala Galante

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tradicionālais festivāla «Summertime» galā koncerts 16. augustā – spoža un neaizmirstama Ineses Galantes sagādāto mūzikas svētku kulminācija, kā vienmēr, tas būs bagāts ar pārsteigumiem. Kopā ar Inesi Galanti uzstāsies ievērojami mākslinieki, tai pašā laikā arī Ineses draugi un domubiedri.

Uz skatuves nāks Sanktpēterburgas skolu apguvušais mecosoprāns, Latvijas publikai labi zināmā Oļesja Petrova (Олеся Петрова), ar skatuves harismu dāsni apveltītais tenors Raimonds Bramanis. Ineses Galantes aroda brāļi un atsaucīgi skatuves partneri, augstākās meistarības vokālisti katrs savā žanrā Sergejs Jēgers un Intars Busulis. Viens no Latvijas labākajiem crossover ansambļiem Da Gamba. Kā arī džeza pasaules izcilās personības pianists Daniils Krāmers un trompetists Džoijs Morants.

Kā uzsver festivāla direktore Diāna Galante, programmā gaidāmi arī dažādi muzikāli pārsteigumi.

«Šis it kā tradicionālais vakars vienmēr ir pilns ar pārsteigumiem. Kad tas ir radījis cilvēkiem prieku un uzlādējis viņus ar emocijām ilgam laikam, kad cilvēki no zāles ārā nāk smaidot, mūsu mērķis ir sasniegts,» saka Diāna Galante.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu