«Prāta vētras» koncerts Ventspilī pulcē 12 000 klausītāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar Ventspilī, Reņķa dārzā notikušais grupas «Prāta vētra» koncerts pulcējis 12 000 klausītāju, aģentūru LETA informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

Tas bija otrais no četriem tūres «7 soļi svaiga gaisa» koncertiem Latvijā. Kā norāda Zučika, 12 000 klausītāju ir līdz šim lielākais apmeklētāju skaits, kādu «Prāta vētra» pulcējusi Reņķa dārzā.

Pirmais grupas koncerts notika Jelgavā, pulcējot 23 000 cilvēku.

Līdzīgi kā Jelgavā, arī Ventspilī koncertam pievienojās Dons un jaunais mākslinieks Kashuks, kurš veidojis «7 soļi svaiga gaisa» pirmā singla «Ziemu apēst» remiksa versiju. Savukārt kā iesildītāji uzstājās grupa «Carnival Youth» un muzikālā apvienība «Gribam būt dīdžejas».

«Prāta vētra» ir devusies Latvijas koncerttūrē, vēl paredzēti koncerti Valmierā un Rīgā. Pēc tam «Prāta vētrai» paredzēta koncerttūre arī Krievijā.

Kā ziņots, «Prāta vētras» albums «7 soļi svaiga gaisa» jau ieguvis Platīna diska statusu, tiekot pārdots vairāk nekā 8000 kopijās. Jaunajā albumā iekļautas septiņas kompozīcijas - «Ziemu apēst», «Ēdenes dārzs», «7 soļi svaiga gaisa», «Pilsētas ugunis», «Kad zvaigznes pār alejām krīt», «Pastkastīte» un «Laimes satelīts».

Kā iepriekš stāstījis grupas dalībnieks Kaspars Roga, grupa jaunajā albumā gribējusi ierakstīt «gruntīgus gabalus». «Eksperimenti un jaunu formu meklējumi klausītājiem ne vienmēr patīk,» norādījis Roga, jokojot, ka viņi vēlējušies radīt dziesmas, kam dziedāt līdzi vai ko izpildīt, sēžot pie ugunskura.

Albums tapis ierakstu studijā «Hansa Studio», kurā savulaik ierakstus veikuši arī «U2», «Depeche Mode» un Deivids Bovijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu