«Dr. Dre»: Jaunais albums būs mans pēdējais

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Hiphopa veterāns «Dr. Dre» apstiprinājis, ka pēc 16 gadu pārtraukuma izdos jaunu albumu - savas karjeras noslēguma darbu.

Jaunumus faniem pagājušonedēļ paziņojis reperis un producents «Ice Cube», kurš kopā ar «Dr. Dre» uzstājies grupā «N.W.A.». Viņš pastāstīja, ka reperi albumu rakstīt iedvesmojusi gaidāmā biogrāfiskā kinolente «Straight Outta Compton».

«Dr. Dre» pastāstījis par jauno projektu «Compton: A Soundtrack», kurš klajā nāks šo piektdien.

«Dr. Dre» pagājušo sestdien savā «Beats 1» radiošovā «The Pharmacy» pastāstīja: «Kādu dienu es gāju no uzņemšanas laukuma uz ierakstu studiju un jutos tik iedvesmots, ka sāku ierakstīt albumu. Nevienam par to neko neteicu, un nu albums ir gatavs. Tas būs mans lielais karjeras noslēguma darbs.»

Jaunais albums būs pirmais pēc 16 gadu pauzes: 1999.gadā tika izdots albums «2001». Jaunajā albumā būs dzirdami mūziķi Eminems, Kendriks Lamārs, «Ice Cube», «Xzibit» un «Snoop Dogg».

Iepriekš «Dr. Dre» par savu pēdējo albumu bija nosaucis albumu «Detox», taču pārtrauca darbu pie tā, jo viņam tas nepaticis.

«Albums vienkārši nebija pietiekami labs. Es smagi strādāju pie šā albuma, taču neizdarīju pietiekami labu darbu,» teica reperis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu