Šovakar jau trešais pilsētas festivāls «Ezīšfests»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau trešo gadu pēc kārtas bārs «Ezītis miglā» 22. augustā Rīgas Domes stāvlaukumā iepretim Palasta ielai 9 rīkos pilsētas festivālu «Ezīšfests», informēja bāra pārstāve Linda Dzene. Festivāla tēma būs «Meža zvēri», aicinot apmeklētājiem sagatavot atbilstošu tērpu vai masku.

Pasākuma programma sāksies no plkst.12 un ilgs līdz rīta gaismai. Festivāla laikā varēs izbaudīt tādus pašmāju māksliniekus kā «Laime pilnīga», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Origo Boys» un «Full Retard Slumber Party Records», «Be Reet», «Hipstokrātija», «All Day Long» un citus, kā arī igauņu apvienību «I See a Lion».

Paralēli mūzikai būs arī citas radošās aktivitātes, tradicionālās burgeru ēšanas sacensības, tirdziņi, foto stūris, pudeļu apgleznošana, kā arī «stand up comedy» izrādes kopā ar Denisu Tulpi no «Comedy Latvia» un Maksimu Trivškēviču, kura grāmata «PretStraume» ieguvusi lielu sabiedrības uzmanību un kritiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu