Rīgā ar 45 000 skatītāju grandiozi noslēgusies «Prāta Vētras» koncertturneja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 29. augustā «Prāta vētra» ar iespaidīgu koncertu Rīgā noslēdza šīs vasaras koncertturneju «7 soļi svaiga gaisa». Koncerts vakar pulcējis 45 000 skatītāju. Koncerts Rīgā notika unikālā vietā – New Hanza City teritorijā. Līdzīgi kā koncertos Jelgavā, Ventspilī un Valmierā, arī Rīgā apmeklētāji bija sajūsmā. Kā arī ne viens vien garāmejošs interesents apstājās, lai baudītu mūziku turpat - ārpus koncerta teritorijas.

Grupas «Prāta Vētra» Latvijas koncerttūres noslēdzošais koncerts Rīgā vakar pulcējis 45 000 skatītāju, informē grupas menedžments.

Savukārt kopumā Latvijā koncerttūrē «7 soļi svaiga gaisa» iekļautos koncertus klātienē apmeklējuši 100 000 grupas cienītāju. Grupa šovasar uzstājās arī Jelgavā, Ventspilī un Valmierā.

«Prāta Vētras» pārstāve Guna Zučika informē, ka vakar Rīgas koncertā apmeklētāju skaits sasniedza 45 000, bet vēl vismaz 50 000 šovam sekoja līdzi no apkārtējo māju balkoniem, autobusu jumtiem un tiešraidē, kuru piedāvāja «LMT Straume».

Grupas koncerts Rīgā noritēja «New Hanza City» teritorijā. Koncerta norises vietu grupas menedžments uzskata par veiksmīgu izvēli, jo tā ļāvusi pašā pilsētas centrā sapulcināt tik lielu apmeklētāju skaitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu