«Prāta vētras» koncertus apmeklējuši 100 000 cilvēku; puse - Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

«Prāta vētras» koncerttūres «Septiņi soļi svaiga gaisa» noslēguma koncertu Rīgā apmeklējuši 45 000 cilvēku, bet vēl tikpat mūziķu uzstāšanos vērojuši LMT tiešraidē, savā «Facebook» kontā paziņojusi «Prāta vētra».

Kā informēja grupas pārstāve Guna Zučika, kopumā koncerttūres koncertus klātienē vērojuši teju 100 000 klausītāju.

Rīgas koncertā apmeklētāju skaits sasniedza 45 000, bet vēl vismaz 50 000 grandiozajam šovam sekoja līdzi no apkārtējo māju balkoniem, autobusu jumtiem un tiešraidē, kuru piedāvāja LMT Straume.

Sestdienas vakarā aizvadītais koncerts bija vērienīgākais no četriem tūres koncertiem un svinīgi noslēdza Latvijas koncerttūri «7 soļi svaiga gaisa». Klausītāji koncertu Rīgā jau nodēvējuši par «Prāta Vētras dziesmusvētkiem».

Koncertā kā pārsteiguma viesi uzstājās Dons un Arstarulsmirus, kas publikā raisīja neviltotas ovācijas. Par publikas iesildīšanu parūpējās «Carnival Youth» un muzikālā apvienība «Gribam būt dīdžejas», bet dziesmu pavadījums arī šoreiz bija Kashuks un trio Limonāde izpildījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu