«Alis P» piedāvā singlu no jaunā albuma, šovakar koncerts «Aptiekā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Alis P» klausītājiem piedāvā jaunajā albumā «Ciparu pasaule» iekļauto singlu «Viens pret vienu», informē biedrības «HI» pārstāve Dita Ābola.

Dziesmā «Viens pret vienu» dzirdama Elizabetas Lāces krāšņā balss un stīgas, Edgara Rubeņa agresīvā basģitāras spēle, bungas Edgara Āboliņa izpildījumā un Gundara Ruļļa sonorā balss.

«Alis P» jaunais albums «Ciparu pasaule» tiks ieskandināts trešdien, 2. septembrī krogā «Aptieka», un 3. septembrī Liepājā, kluba «Fontaine Palace» terasē «Acropolis». Ieraksti un muzikālā materiāla sagatavošana ir ilgusi no 2013. gada augustam līdz 2015. gada augustam.

Albuma materiāls ir daudzveidīgs, grupai nonākot pie jauna skanējuma un muzikālā ievirziena, kas noticis, daļēji pateicoties Rubeņa specifiskās basģitāras pielietošanai un Lāces arfai. Āboliņš un Rullis albumā izklausās «apmērām kā parasti». Kā norāda Ābola, to pašu vārdu salikumu var attiecināt arī uz dziesmu tekstiem, izņemot dziesmas «Ciparu pasaule» un «Otrā pusē pagalmam».

Albumā iekļautas desmit dziesmas.

Trešdien, 2. septembrī plkst.22 Vecrīgas krogā «Aptieka» notiks «Alis P» albuma «Ciparu pasaule» ieskandināšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu