«bet bet» izdod astoto albumu ar maestro Paula dziesmām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics

Grupai «bet bet» klajā nācis astotais studijas albums «Vasara nebeigsies nekad», kurā iekļautas 12 jaunas maestro Raimonda Paula dziesmas ar grupas bundzinieka Guntara Rača vārdiem, informē izdevniecībā «MicRec». Jaunā albuma dziesmas aranžējis grupas solists Zigfrīds Muktupāvels un tās ir ierakstītas sadarbībā ar studijas producentu Gintu Stankeviču. Ierakstā piedalījusies arī dziedātāja Dināra Rudāne.

Albums tiks prezentēts šo sestdien, Guntara Rača dziesmu lielkoncertā «Dzimis Liepājā», Liepājas Olimpiskajā centrā, kurā piedalīsies arī Raimonds Pauls un daudzi citi pazīstami latviešu izpildītāji. Uz skatuves Liepājā kāps arī grupas «Jauns mēness» pirmais sastāvs.

Zigfrīds Muktupāvels: «Sākotnēji patiešām nebija plānots, ka mēs šīs dziesmas izpildīsim, bet Maestro iedrošināti, mēs tomēr nolēmām pamēģināt un pašiem iepatikās. Pēdējo reizi mēs kopīgu albumu ierakstījām tālajā 1998. gadā, kad albumā «Nepārmet man» iekļāvām leģendāras un pazīstamas Paula dziesmas. Šoreiz ir savādāk. Šoreiz viss ir jauns.»

Grupa nākamgad atzīmēs savu 25. pastāvēšanas gadadienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu