«Labvēlīgais tips» šoruden uzstāsies Cēsīs, Rēzeknē un Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Labvēlīgais tips» jauno koncertprogrammu «Brīvības nianses» jau tuvākajā laikā būs iespējams redzēt Cēsīs, Rēzeknē un Rīgā, informēja grupas pārstāvis Ģirts Lūsis. Grupa 31. oktobrī uzstāsies Vidzemes koncertzālē «Cēsis», savukārt 7. novembrī savu priekšnesumu «Labvēlīgais tips» sniegs klausītājiem Rēzeknē, Latgales vēstniecībā «Gors».

Tāpat koncerts paredzēts arī 18.novembrī «Arēna Rīga». Koncerta sākums - plkst.18.

Lūsis piebilda, ka Cēsīs un Rēzeknē «Labvēlīgais tips» viesosies pirmoreiz, jo vēlas «izmēģināt jaunus poligonus».

Runājot par koncertu 18. novembrī, grupas solists Andris Freidenfelds norādīja, ka 18. novembrī vairākkārt «Arēnā Rīga» ir koncertējusi Krievijas grupa «Bi-2». «Visu cieņu ārzemju māksliniekiem, taču - kāpēc svētku dienā gan neizvēlēties vietējo produktu?» vaicāja Freidenfelds un piebilda, ka tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ grupa nolēmusi sniegt savu «artavu gan patriotiskajā audzināšanā, gan paskatīties uz savu valsti ar nelielu humora piesitienu».

Biļetes uz «Labvēlīgā tipa» rudens koncertiem iepriekšpārdošanā nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu