«Bildes» ar astoņiem koncertiem svinēs 30. jubileju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bildes.lv

Piedāvājot astoņus dažādu žanru koncertus un trīs izstādes, 30. jubilejas gadu šoruden svinēs senākais mūzikas un mākslas festivāls Latvijā «Bildes», informē «Bilžu biroja» pārstāve Tija Auziņa.

Festivāla koncerti notiks mūzikas klubā «Kaļķu vārti» un Rīgas Kongresu namā laikā no 21. oktobra līdz 29. novembrim. Mūzikas cienītājus tradicionāli priecēs folkmūziķi, jaunie dziesminieki, kā arī pašmāju blūza un džeza mūziķi. Uz «Bilžu» skatuves būs iespēja vērot arī jaunos mūzikas censoņus un festivāla veterānus. Neizpaliks arī radošo personību uzstāšanās un koncerts pašiem mazākajiem, kurā piedalīsies daudzi Latvijā populāri bērnu muzikālie kolektīvi. Jāpiebilst, ka īpašs būs koncerts «Ielūdz «Bilžu» mūziķi un viņu bērni», kurā uz skatuves kāps arī mūziķu atvases, kuras kopā ar vecākiem augušas festivālā «Bildes» - sākot ar pirmajiem nedrošiem solīšiem līdz pat nopietni vērā ņemamiem muzikālajiem sasniegumiem. Katram no viņiem ir savs stāsts, kas veidojies festivāla nometnēs, koncertos un aizskatuvē.

Šogad mūziķi un viņu bērni kāps uz skatuves kopā.

Foto: www.bildes.lv

www.bildes.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu