Ar estrādes klasikas programmu Liepājā Normunds Rutulis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Liepājas latviešu biedrības namā ar latviešu komponistu estrādes klasikas programmu «Vēstule meitenei» 18. oktobrī viesosies dziedātājs Normunds Rutulis, pavēstīja koncerta rīkotāji aģentūra «YOU ARE events».

Gada sākumā pabeigta latviešu estrādes klasikas darbu ieskaņošana. Jaunajā dziesmu albumā iekļauta latviešu estrādes klasika - «Dzel manī sauli», «Anita», «Dziesmiņa Rīgai», «Rīta aicinājums» un citas kopumā desmit dziesmu zviedru džeza mūziķa Hansa Anteheda aranžējumos.

Diesmu ierakstīšanā piedalījies Anteheds (klavieres, akordeons), Daniels Olsons (bungas), Niklass Videns (ģitāra), Anderss Eriksons (kontrabass), kā arī Rutulis un dziedātāja Katrīna Cīrule. Koncertos piedalīsies arī kontrabasists Staņislavs Judins.

Koncertu mūziķi sniegs divās daļās, pirmajā atskaņojot jaunā albuma repertuāru, bet otro veltot Rutuļa slavenākajiem hitiem – «Raudāja māte», «Tikai vienu reizi», «Cāļus skaita rudenī» un citiem.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties visās «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī vietnē «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu