Laima Jansone un DJ «Monsta» sniegs koncertu Kobē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien latviešu koklētāja Laima Jansone un dīdžejs «Monsta» savas Japānas koncerttūres laikā sniegs koncertu «Uhara Hall» Kobē, informēja mūziķu menedžere Līga Kalsnava.

Kobē Japānas publika tiks iepazīstināta ar abu mūziķu jaunajiem skaņdarbiem, kas iedvesmoti no stāstiem par dzīvi un gadskārtu ritiem, kā arī pilsētvides un Latvijas dabas skaņu ainavām. Koncerta viesmākslinieki - japāņu perkusionists Ēriks Vīgmans, kā arī Japānā dzīvojošā latviešu dziedātāja Una Ulla.

Mākslinieku koncerttūre sākās ar uzstāšanos starptautiskajā Kansai mūzikas konferencē Osakā, pirmo reizi tās sešu gadu pastāvēšanas vēsturē pārstāvot tajā Latvijas valsti un kultūru. Konferencē koklētāja Jansone iepazīstināja ar latviešu unikālo tradicionālo mantojumu - dejām, dziesmām, kā arī vadīja praktisku kokles spēles apmācību, kas starp dalībniekiem iemantoja negaidītu popularitāti un sajūsmu, tādējādi solot jaunus latviešu tradīciju sekotājus pat tik attālās zemēs.

Atgriežoties Latvijā, tiks turpināts darbs pie jaunās programmas, kas, sākot ar nākamo gadu, priecēs arī latviešu klausītājus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu