Notiks Šipkēvica kamerkoncerti «Shipsea»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šonedēļ klajā nāks grupas «Instrumenti» dalībnieka Jāņa Šipkēvica pirmais solo mini albums, kam sekos mūziķa vairāki kamerkoncerti, informēja koncerta rīkotāji. Šipkēvica kamerkoncerti «Shipsea» notiks 8. decembrī un 9. decembrī, kā arī 15. decembrī un 16. decembrī vēsturiskajā Kristiana Karla fon Stricka villā, kas atrodas iepretim kafejnīcai «Piens», Aristida Briāna ielā 9.

Šipkēvics jau iepriekš šajā vietā rīkojis kamermūzikas vakarus, tādēļ šī vieta šķitusi visatbilstošākā, lai muzicētu intīmā gaisotnē, ar sev tuvāko klaviermūziku, vokālo daudzbalsību, improvizāciju un dzeju.

Koncertā skanēs dziesmas ar Federiko Garsijas Lorkas, Raiņa, Agneses Krivades un tautas vārdiem, Ludviga van Bēthovena, Filipa Glāsa klaviermūzika, kā arī paša Šipkēvica jaundarbi.

Ieeja apmeklētājiem uz koncertiem būs atvērta no plkst.19, bet koncerts sāksies plkst.20. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties «www.ekase.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu