"Melo-M» koncertā pulcēs 50 čellu orķestri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Čellu trio «Melo-M» gada nogalē, 30. decembrī, Rīgas Kongresu namā rīko koncertu ar vairāk nekā 50 čellistu orķestra uzstāšanos, informēja pasākuma pārstāvis Kaspars Kukuvass. Viņš norādīja, ka koncerta pirmajā daļā grupa atskaņos Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas no mūzikas programmas «No meža mēs nākam» un citus instrumentālus skaņdarbus.

Savukārt otrajā daļā kopā ar trio čellistiem muzicēs īpaši šim koncertam izveidots ansamblis «Melo-M Mega-orķestris», kura sastāvā spēlēs vairāk nekā 50 dažādu paaudžu Latvijas čellisti, ieskaitot gan mūzikas skolu audzēkņus un studentus, gan profesionālus mūziķus un seniorus.

«Orķestra izpildījumā Vecgada lielkoncertā skanēs pašas pazīstamākās un klausītāju iemīļotākās kompozīcijas no trio repertuāra – unikālas versijas par pasaulē populārām popmūzikas un rokmūzikas tēmām,» piebilda Kukuvass.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu