Festivāls «Zobens un Lemess» uzsāks biļešu iepriekšpārdošanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivālā «Zobens un Lemess» nākamā gada jūlijā uzstāsies vairāk nekā 20 grupas, informē Valdis Bērzvads. Debitējis vien šovasar, jau nākamajā gadā tas apmeklētājiem piedāvās arī dažādus izglītojošus un izklaidējošus pasākumus trīs dienu garumā. Biļetes uz festivālu pārdošanā nonāks 3. decembrī.

2016. gada vasarā festivālā uzstāsies vairāk nekā 20 muzikālās apvienības, kas muzicē etniskās mūzikas, postfolka, folkroka un folkmetāla stilos, notiks seno amatnieku meistarklases, apmeklētāji varēs klausīties vēsturiski izglītojošas lekcijas, kā arī vērot vēstures rekonstrukcijas klubu paraugdemonstrējumus, bruņinieku cīņas un viduslaiku spēles. Festivālā darbosies arī «Dabas kinozāle», kur nakts laikā tiks demonstrētas dokumentālās filmas, nakts melnumu kliedēs arī krāšņas uguns skulptūras.

Šogad festivāls pulcēja ap 2000 apmeklētāju un dalībnieku.

Festivāls notiks no 8. līdz 10. jūlijam Sēlijā, Viesītes novada Lonē.

Biļetes uz festivālu pārdošanā nonāks jau 3. decembrī, tās būs iespējams iegādāties interneta vietnē ticketshop.lv. Pirmo simts biļešu cena - 19 €, pēc mākslinieku paziņošanas biļešu cenas kāps.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu