«Mesa/Gacho» nodos vērtējumam otro singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Svētdien, 20. decembrī, ekskluzīvi TVNET tiks prezentēts «Mesa/Gacho» otrā singla «Mieram tuvu» videoklips. Augusta sākumā izpildītājs GACHO prezentēja sava jaunā blakusprojekta «Mesa/Gacho» pirmo singlu «Prāta rēbuss».

«Lai arī šajā pirmssvētku periodā apkārt valda haoss, ir burzma, uz ielām sastrēgumi un veikalos ir nebeidzamas rindas pēc dāvanām, es domāju, ka katram cilvēkam šis iekšēji ir kluss pārdomu laiks. Neskatoties uz pēdējo gadu siltajām ziemām un līdzi nākošo pelēcīgo slapjdranķi, prāts kļūst mierīgs un cilvēki mēģina saskatīt labo un gaišo sev visapkārt. Līdzīgi ir ar šo «Mesa/Gacho» skaņdarbu «Mieram tuvu», kurā es aicinu katru paraudzīties uz lietām no gaišās puses,» tā jauno singlu apcer projekta autors Gatis Irbe.

20. decembrī plkst. 16:20 «TVNET» tiks prezentēta «Mesa/Gacho» otrā singla «Mieram tuvu» videoversija no pavasarī gaidāmā studijas albuma.

Noskaties tīzeri!

MESA/GACHO "Mieram Tuvu" svētdien 16.20 TVNET

A video posted by MESA/GACHO (@gachoofficial) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu