«Taran & Lomov» prezentēs jauno EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 11. janvārī, ekskluzīvi mūzikas veikalam «Beatport» pārdošanā nonācis Rīgas elektroniskās mūzikas dueta «Taran & Lomov» jaunākais ieraksts ar trīs kompozīcijām «Raw Meat EP». Sestdien, 16. janvārī, galvaspilsētas klubā «One One» (Šarlotes ielā 18a) notiks ballīte par godu tā iznākšanai. Visas nakts garumā spēlēs ieraksta autori. Pirmie 50 apmeklētāji saņems pieejas kodu, lai bez maksas lejupielādētu relīzi. Ieeja pasākumā bez maksas. Sākums 23:30.

Pagājušā gada beigās Bogdans Tarans un Makss Lomovs ziņoja par to, ka viņu skaņu ierakstu izdevniecība «Amber Muse Records» 2016.gadā kalpos kā platforma viņu pašu mūzikas, kā arī dueta draugu un kolēģu ierakstu izdošanai. Muzikālais virziens, salīdzinājumā ar sākotnējo formātu, arī ir mainījies: skanējums būs vairāk techy, par ko liecina arī trīs skaņdarbi no jaunākās relīzes.

Nopirkt relīzi var šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu