Aminata: liels prieks, ka es esmu novērtēta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons 2015» nomināciju sarakstā dziedātājas Aminatas vārds izskanējis vairākkārt. Dalot vienādu nomināciju skaitu ar grupu «Prāta Vētra», Aminata pretendē uz piecām balvām. Lai arī kategorijas ir vairākas, portālam «Apollo» Aminata atklāj, ka visas ir vienlīdz būtiskas.

«Visi konkurenti ir ļoti spēcīgi un lieli. Man bija liels uztraukums, bet šobrīd ir liels prieks, ka es esmu starp šiem cilvēkiem, ka arī mani novērtēja,» stāsta Aminata.

Dziedātājas vārds šogad izskanējis «Gada pop mūzikas albuma», «Gada labākās debijas», «Gada labākās dziesmas», «Gada koncertieraksta», kā arī «Gada videoklipa» kategorijās. Aminata saka, ka visas no šīm nominācijām ir svarīgas, jo darbs ir ieguldīts.

«Man liekas, ka «Zelta Mikrofons» ir ļoti labi pasākums, jo, pirmkārt, tas ir skaists, otrkārt, tā ir kā papildu motivācija, ka darbs patiešām tiek novērtēts. Tā ir motivācija strādāt tālāk un attīstīties, darīt vēl labāk un labāk.»

Aizvadītajā gadā Aminata ar dziesmu «Love Injected» pārstāvēja Latviju dziesmu konkursā «Eirovīzija», kā arī laida klajā savu pirmo albumu «Inner Voice». Arī nākamajam gadam viņai ir lieli plāni.

«2016.gadā gribētu izlaist vēl vienu albumu, ļoti ceru, ka paspēšu to izdarīt. Albuma žanrs noteikti būs pops,» saka Aminata. «Turpmāk vēlos vairāk pilnveidoties kā dziesmu autore. Ar pirmo albumu daudz ko izmēģināju, tagad zinu jau mazliet vairāk.»

Atgādinām, ka «Zelta mikrofona» balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies Latvijas Nacionālajā operā un baletā 15. martā. Ceremoniju tiešraidē varēs vērot «Kanālā 2» un «Tvplay», kā arī translācijā LNT.

Mūzikas ierakstu gada balva «Zelta mikrofons» notiks jau 20. reizi. Šogad uz«Zelta mikrofona» balvām pretendēja 114 albumi, 61 dziesma, 57 videoklipi, 31 debitants un astoņi koncertieraksti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu