Akustiskās ģitāras virtuozi piedāvā Valentīndienas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kultūras pils «Ziemeļblāzma» Lielajā zālē 14. februārī ar īpašu Valentīndienas koncertu uzstāsies latviešu akustiskās ģitāras virtuozu trio «AG 3'o», kurā spēlē Kaspars Zemītis, Aivars Hermanis un Mārcis Auziņš.

Valentīndienas koncertā skanēs gan pasaulē populāru autoru, gan pašu ģitāristu oriģinālkompozīcijas, kā arī īpaši romantiski skaņdarbi, kas piederas visu mīlētāju dienas noskaņai, informēj Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Mediju un komunikācijas projektu vadītāja Anete Pitena.

Latvijas izcilākie dažādu paaudžu ģitāristi Zemītis, Hermanis un Auziņš, iedvesmojoties no pasaules slaveno ģitāras virtuozu kopā muzicēšanas, 2011. gadā apvienojās akustiskās ģitāras trio, nodēvējot sevi par «AG 3'o».

Lai arī trio dalībnieki katrs individuāli ir pieprasīti studiju un koncertu mākslinieki un regulāri piedalās daudzos klausītājiem zināmos projektos, trio aizvien rod unikālu iespēju pāris reizes gadā apvienoties kopējā muzicēšanas priekā sev un klausītājiem.

Ģitāras virtuozu trio koncerts kultūras pilī «Ziemeļblāzma» sāksies plkst.17.

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu