Trešo gadu pēc kārtas norisināsies festivāls «Playground»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau trešo gadu pēc kārtas no 8. jūlija līdz 10. jūlijam Sporta kompleksā 333 norisināsies aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivāls «Playground». Uzņemot jaunus apgriezienus un kopā pulcējot vēl vairāk mūzikas un aktīvās atpūtas disciplīnu, festivāls aicinās uz piedzīvojumu trīs dienu garumā, kurā visai ģimenei un draugiem izjust, piedzīvot un atklāt ko jaunu!

Jaunā mākslinieciskā izskatā un teritorijas plānojumā šo trīs dienu laikā norisināsies dažādas aktīvā sporta sacensības, pulcējot pašmāju un Eiropas labākos braucējus. Neatkarīgi no sacensībām festivāla organizatori aicina ikvienu apmeklētāju izmēģināt jaunus sporta veidus un aktivitātes. Līdztekus darbosies radošās darbnīcas, kurās katrs sev varēs atklāt kādu jaunu talantu. Festivāla jaunums būs īpaši izveidots bērnu stūrītis ar tieši vismazākajiem paredzētām aktivitātēm.

Mēs nevaram būt veci un gudri, ja neesam bijuši jauni un traki! Festivāls «Playground» ir vieta brīnumiem un jaunai draudzībai. Tas ir piedzīvojums aktīvajiem un mierīgajiem, tētiem un mammām, bērniem, pusaudžiem, brāļiem, māsām, Tev un man. Tā ir vieta, kur vērot un piedalīties sporta aktivitātēs, klausīties un radīt mūziku, redzēt un izveidot mākslu!

Pagājušajā gadā festivāls trīs dienu laikā kopā pulcēja ap 500 sportistu un 3 400 apmeklētāju. Festivāla ietvaros notika Eiropas kauss skimbordā European Skimboarding Cup, 333 Veikparka Kauss 2015, Leman kartinga sacīkstes un daudz citu nozīmīgu sacensību.

Savukārt klausītājus priecēja DJ un producentu apvienības, kā arī dzīvās mūzikas grupas no visas Baltijas - Triānas Parks, Martas Asinis, The Big Bluff, The Coco’nuts, OYT un Elephants From Neptune, Lietuvas producentu apvienība Golden Parazyth, kā arī DJ konkursa Red Bull Thre3style 2014 Beļģijas atlases uzvarētājs DJ Madfingaz.

Biļetes uz 2016. gada festivālu patlaban pieejamas biļešu servisa kasēs!

www.playgroundfestival.eu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu