Pašmāju rokgrupa «Backflow» izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju rokgrupa «Backflow» laidusi klajā jaunu albumu «Permanent Issues» (Nemainīgas problēmas), kura ieraksts sācies 2010. gadā, taču līdz galam tas pabeigts tikai tagad. Iepriekšējais grupas ieraksts «Love & Peace» izdots 2008. gadā.

Pēc četru gadu pārtraukuma grupa, kas aktīvi nesniedz koncertus, atgriezās pie daļēji ierakstīta materiāla, lai nogādātu to līdz klausītajiem. Tika ierakstītas vokālas partijas, dziesmu aranžējumi, iztrūkstošas ģitāras un perkusijas. Rezultātā tapis jauns albums «Permanent Issues».

«Albums sastāv no ritma un lirikas iedvesmojumiem – reizēm ļoti dziļa izpausme ritma akcentos un tai pat laikā liriskos atrisinājumos,» teikts grupas preses paziņojumā.

Šobrīd grupa piedāvā savu pirmo dziesmu no šī albuma - «Broken».

Savukārt albuma straumēšana sākot ar 10. februāra ir ekskluzīvi pieejama mūzikas servisā Deezer (http://www.deezer.com/album/12264062), kam pēc nedēļas (17. februārī), sekos albuma iznākšana arī visos pārējos vadošajos internet mūzikas veikalos: Spotify, iTunes, Amazon utt..

www.facebook.com/the.backflow

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu