Videoklipu režisors Toms Rings ir laimīgi atrasts!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Jau ziņojām, ka kopš 5. februāra bez vēsts bija pazudis pašmāju mūzikas klipu režisors Toms Rings. Tuvinieki šodien (11. februārī) ziņo, ka Toms ir laimīgi atradies un ir sveiks un vesels. Sīkākas detaļas par pazušanas iemesliem netiek atklātas. Paldies visiem, kuri atsaucās un centās palīdzēt!

«Paldies visiem Toma Ringa draugiem un visiem, visiem, kas sniedza ziņas. Mēs Tomu atradām. Viņam viss ir kārtībā. Ir ar ģimeni, sveiks un vesels. Ģimenes vārdā sakām jums visiem, visiem milzīgu paldies, ka palīdzējāt!» raksta tuvinieki.

Jau ziņots, ka Toms pēdējo reizi tika redzēts piektdien, 5. februārī, ap pulksten 16.30, kad viņš izgāja no kādas ēkas Krišjāņa Barona un Tallinas ielas stūrī. Pēdējo reizi sazvanīts pulksten 19.12, un bijis dzirdams, ka viņš ir ar kādu kopā. Puisim mugurā bija tumši zaļa ziemas vējjaka.

Rings ir ļoti daudzu hiphopa un popmūzikas videoklipu autors. To skaitā - dueta «Olas» video «Keep Calm Like Kristaps Porzingis», Ozola video «Atpakaļ nākotnē» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu