«Z-Scars» atgriežas! 11. martā jauns EP «Restarts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju poproka apvienība «Z-Scars» savā 15. jubilejā jau pavisam drīz publicēs jaunu EP «Restarts», kurā būs septiņas pilnīgi jaunas grupas dziesmas. Prezentācija notiks RigaTV24 tiešraidē 11. martā plkst. 19. Šodien grupa publicē arī gaidāmā ieraksta pirmo vēstnesi - dziesmu «Es gribu».

«Pēdējo pāris gadu laikā cilvēki gan klubos, gan uz ielas man bieži jautāja - vai «Z-Scars» būs jauns ieraksts, vai arī ar grupu ir cauri? Beidzot es varu atbildēt, ka darbs pie jaunā jubilejas albuma ir pabeigts! 11. martā plkst.19 RigaTV24 tiešraidē mēs prezentēsim jaunu septiņu dziesmu ierakstu «Restarts». Tiešraidē jaunās dziesmas arī nospēlēsim akustiski. Albums būs par vērtībām cilvēka dzīvē, par īstu mīlestību, savas identitātes nepazaudēšanu un sarežģīto pasauli mūsos un ap mums,» stāsta grupas solists, mūzikas un tekstu autors Andris Kivičs.

Dziesmas «Es gribu» videoversija tapusi sadarbībā ar draugiem.lv skatuvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu