«Melo-M» 10 gadu jubileju Liepājā svinēs ar diviem koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā plašo publikas interesi par čellu trio «Melo-M» desmit gadu jubilejas turnejas koncertu Liepājā, 9. aprīlī koncertzālē «Lielais Dzintars» notiks veseli divi pazīstamās čellu grupas koncerti – papildkoncerts plkst. 15 un vakara koncerts plkst. 18. «Melo-M» jubilejas turnejas ietvaros saviem klausītājiem piedāvā bagātīgu atskatu uz karjeras laikā sasniegto, koncertu programmā apvienojot gan pašus pazīstamākos grupas izpildītos skaņdarbus, gan piedāvājot īpaši iestudētas kompozīcijas, kas kādreiz ir bijušas trio repertuārā, bet daudzus gadus nav atskaņotas.

Līdztekus «Melo-M» čellisti koncertos publiku pārsteidz ar vairākiem jauniem skaņdarbiem.

«Jubilejas koncerti patiešām unikāla iespēja visiem atnākt, paklausīties, paskatīties un kopā ar mums izvērtēt desmit gadu gaitā sasniegto. Teju katru gadu mums ir bijusi kāda jauna koncertprogramma vai ieraksts, bet muzikālie eksperimenti veduši piedzīvojumu pilnos ceļojumos gan rokmūzikas, gan klasiskās mūzikas, tautas mūzikas un daudzu citu žanru «pasaulēs». Šī būs tā vienreizējā iespēja labāko no visa iepriekš paveiktā baudīt vienuviet. Īpaši priecājamies, kas liepājnieki naski vēlas svinēt kopā ar mums un ar prieku izsludinām papildkoncertu,» teic «Melo-M» mūziķi.

Gaidāmie koncerti Liepājā noslēgs «Melo-M» 10 gadu jubilejas turneju, kas februārī, martā un aprīlī norisinās visā Latvijā ar koncertiem Jelgavā, Valmierā, Rēzeknē, Berģos, Siguldā un Cēsīs.

Jubilejas turnejas koncertos «Melo-M» sastāvā muzicē čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls. Viņiem piebiedrosies arī sitamo instrumentu virtuozs Miķelis Vīte.

«Melo-M» jubilejas turneja ir loģisks turpinājums trio pagājušā gada nogales lielkoncertiem Rīgas Kongresu namā, kas izpelnījās ievērojamu publikas interesi, pulcējot pārpildītu Rīgas Kongresu nama zāli veselos divos koncertos. Šajos pasākumos «Melo-M» īstenoja līdz šim Latvijā maz pieredzētu praksi, pulcējot vienkopus vairāk nekā 50 čellu lielu mūziķu orķestri.

Plašāku informāciju par koncertu norises laikiem, kā arī biļešu iegādi var iegūt un veikt «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā, apmeklējot lapuwww.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu