Jānis Bukums izdod otro albumu «Ugunslietus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Endzelis

Rokmūziķa Jāņa Bukuma dibinātā grupa «Jānis Bukums» izdod jaunu albumu «Ugunslietus». 7. aprīlī muzikālajā atpūtas klubā «9. vilnis» notiks albuma prezentācija un koncerts, kuram sekos koncertu sērija Rīgā un vairākās Latvijas pilsētās.

Grupa pie jaunā albuma tapšanas ir strādājusi ļoti intensīvi - kopš pirmā albuma izdošanas ir pagājis tieši gads. Pirmais albums «Dzīvs un savādāks» bija grupas pieteikums un rokmūziķa Jāņa Bukuma atgriešanās aktīvajā mūzikas apritē, savukārt jaunais albums demonstrē grupas muzikālo potenciālu, spēku un enerģiju.

«Tas ir mūsu mūzikas kvalitatīvs, konceptuāli tīrs un stilistiski vienots turpinājums: enerģisks, inteliģents un spēcīgs stadionroks. Albumā ir 10 jaunas dziesmas, kuru mūzikas un vārdu autori esam mēs paši,» par albumu stāsta Jānis Bukums. «Turpinot tradīciju, ir arī viena provokācija - kaverversija īru grupas «Snow Patrol» dziesmai «Chasing Cars». Albumā ir dziesmas par meliem, mīlestību, izdomu un realitāti, kā arī pārdomas un «stāsti» par dzīvi un Latviju. Un ir arī viena ļoti personiska un sen izauklēta dziesma, kas veltīta manam tēvam. Tajā esmu mēģinājis pateikt visu to, ko nepaspēju pateikt viņam dzīves laikā, un domāju, ka tā varētu būt visu Latvijas vīriešu dziesma saviem tēviem. Esmu ļoti pateicīgs saviem grupas biedriem par ieguldīto darbu, laiku un talantu. Uzskatu, ka albums «Ugunslietus» ir labākais veikums manā mūziķa karjerā.»

Noklausies albuma tituldziesmu!

Prezentācijas koncertā muzikālajā atpūtas klubā «9. vilnis» 7. aprīlī plkst. 21 rokmūzikas fani varēs dzirdēt visas dziesmas no jaunā albuma.

Jaunā albuma «Ugunslietus» prezentācijas ietvaros ir paredzēta aktīva koncertdarbība:

7. aprīlī – prezentācijas koncerts - klubs «9.VILNIS» (Rīga),

8. aprīlī - klubs «Četri balti krekli» (Jelgava),

15. aprīlī – klubs «Četri balti krekli» (Rīga),

16. aprīlī – «Nabaklab» (Rīga),

29.aprīlī - «Karakums» (Rīga) - akustiskais koncerts,

6. maijā – «Fontaine» (Liepāja),

14. maijā – «Rockiklubi» (Valga),

20. maijā «Melnā piektdiena» (Rīga).

Jaunais grupas albums «Ugunslietus» no 7. aprīļa būs nopērkams mūzikas tirdzniecības vietās, izplatītājs «Pasadena Group Promotion». Albuma digitālais formāts būs lejupielādējams lielākajos internetveikalos: i-tunes, bandcamp, cd-baby, spotify u.c.

www.janisbukums.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu