«Prāta vētras» jaunais solists būs Andris Kivičs*

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Kad februārī notikušajā mūzikas balvas «Zelta mikrofons» ceremonijā pašmāju populārākā grupa «Prāta vētra» pirmo reizi bija spiesta atzīt savu zaudējumu jaunās paaudzes mūziķu priekšā, grupas dalībnieku starpā iestājās nopietna attiecību krīze. Nesen izdotajā dokumentālajā filmā par grupu tās solists Renārs Kaupers jau atklāti atzina, ka pirms kāda laika bija zaudējis interesi par grupu, un pēc neveiksmes «Zelta mikrofonā» šī sajūta atgriezusies. Viņš nolēmis pamest grupu.

Tiesa, pārējie «prātnieki», lai nebūtu jāatceļ jau ieplānotie koncerti, ātri Kauperam atrada aizstājēju - populāro dziedātāju un TV raidījumu vadītāju Andri Kiviču.

«Mēs apmeklējām TVNET rokvakaru, kur Andris un Z-Scars burtiski norāva jumtu,» par savu izvēli stāsta grupas dalībnieki.

«Mēs sapratām, ka Kivičs ir uz viļņa, turklāt dziesmu «Spogulīt, spogulīt» Andris jau sen iekļāvis savu akustisko koncertu repertuārā.

Arī krievu valodu viņš labi pārzina, un Z-Scars taču bija izdevuši albumu krievu mēlē.»

Arī Kivičs sarunā ar TVNET atklāj, ka tieši pēc rokvakara pie viņa pienākuši «Prāta vētras» puiši un aicinājuši pievienoties grupai.

«Esmu ekstāzē,» savas emocijas neslēpj Kivičs. «Beidzot «Prāta vētrai» ir reālas iespējas izsisties pasaulē!»

*Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tā ir izdomāta, un tās saturs nav nevienam saistošs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu