«Zunda dārzā» Arturs Skutelis un grupa «Tvērumi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6. maijā, Zunda dārzā (Rīgā, Ūdens ielā 6) notiks Artura Skuteļa un grupas «Tvērumi» lielkoncerts. «Jaunā skanējumā izpildīsim dziesmas no albumiem «Pieturas un citi punkti», «Siltums», «Apziņas plūsma» un «Manī mīt», sagaidāmi arī vairāku skaņdarbu pirmatskaņojumi. Neesmu bijis uz skatuves gandrīz trīs gadus, var teikt, ka šis būs mans atgriešanās koncerts un vienlaikus – pirmais kopā ar «Tvērumiem»,» stāsta Skutelis.

Tvērumi ir dzīvas mūzikas grupa, kurā spēlē Rūdolfs Latišenko (bungas), Mārtiņš Vilnītis (bass), Dita Frīdenberga (saksofons), Alise Golovacka (taustiņi) un Arturs Skutelis (balss, teksti). Grupa pirmo reizi sanāca kopā 2015. gada novembrī un šobrīd gatavo albumu «Audums», kuru iecerēts izdot jau šā gada jūnijā. Skutelis: «Man ir svarīgi, lai mūzikai ir vēstījums, lai tā vairotu skaisto un labo, lai caur to es varētu izpaust savu pārdzīvojumu, prieku un skumjas. Man nav svarīgi, kā šo mūziku definē žanra aspektā.» Vairāk informācijas: http://skutelis.lv.

Lielkoncerts notiks Zunda dārza sezonas atklāšanas ietvaros.

Pasākuma facebook.com lapa

Lielkoncertā piedalīsies arī vairāki īpašie viesi:

ansis – latviešu repmūzikas veterāns un novators, kas nu jau otro gadu desmitu rūpējas par pašmāju hip-hopa attīstību. Ir ņēmis dalību tādās grupās un projektos kā: PKI, Netīrās cilpas, Lāzeri, Riekstu Armija, Kreisais Krasts, Ritmiskās Runas, [KjP] un Dirty Deal Audio. 2013. gadā kopā ar bītmeikeru Oriole izdevis savu pagaidām zināmāko ierakstu – «Himnas».

Augša – latviešu repa grupa no Jelgavas, kas 2015. gadā izdeva klausītāju un kritiķu augsti novērtēto debijas albumu «Troksnis no bēniņiem» – paraugu gaumīgam un izkoptam hardcore hip-hopam latviešu valodā. Grupas dzīvās uzstāšanās vienmēr ir jaudīgas un iekustinošas. Vairāk informācijas.

Abra – jauns latviešu urbānais mūziķis, labi pazīstams kā brīvrunu meistars, vairāku batlu uzvarētājs. Abram ir raksturīgi rūpīgi pārdomāti teksti, rečitējuma daudzveidība un spilgti mākslinieciskās izteiksmes līdzekļi.

Oriole – producents un dīdžejs, viens no Dirty Deal Audio līderiem. Kā bītmeikers ir piedalījies vairāk nekā 30 dažādu albumu tapšanā. Oriole dzīvie seti allaž ir plaša spektra muzikāli ceļojumi un īpaša gaisotne.

Ieeja no plkst. 21.00, koncerta sākums – 22.00.

Ieejas maksa – 4 €.

Ieeja no 18 gadu vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu