Justs Eirovīzijas dziesmu konkursā startēs pirmais

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa organizatori izsludinājuši secību kādā valstu pārstāvji uzstāsies konkursa pusfinālos 10. un 12.maijā. Latvijas pārstāvis Justs Sirmais 2. pusfinālā uz lielās Eirovīzijas skatuves kāps pirmais, proti, ar kārtas numuru 1.

Kāpt pirmajam uz skatuves vienmēr ir liels izaicinājums un prasa īpašu koncentrēšanos, bet tai pat laikā šis sarežģītais uzdevums ļoti mobilizē un esmu pārliecināts, ka Latvijas un mans vārds, izskanot pirmais, nesīs mums visiem lieliskus rezultātus, uzsver Latvijas pārstāvji.

Bez Justa 2. pusfinālā uzstāsies mūziķi no vēl 18 valstīm: Albānijas, Austrālijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Bulgārijas, Dānijas, Maķedonijas, Gruzija, Īrija, Izraēla, Lietuva, Norvēģija, Polija, Rumānija, Serbija, Slovēnija Šveice un Ukraina.

Kopumā starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurš šogad norisināsies jau 61. reizi, piedalīsies 43 dalībvalstis.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad norisināsies Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Pusfināli notiks 10. un 12.maijā, bet lielais fināls 14.maijā. Konkursu varēs vērot tiešraidē LTV1. Eirovīzijas sadarbības partneris – Ventspils.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu