Izziņots bezmaksas festivāls «Fono Cēsis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar, 22. un 23. jūlijā Cēsu svētku laikā norisināsies divu dienu mūzikas festivāls «Fono Cēsis», kas šogad atradīsies jaunā vietā un tiks papildināts ar telšu pilsētu.

Pērn «Fono Cēsis» norisinājās pilsētas pils parkā, kur pulcējās vairāki tūkstoši apmeklētāju no visas Latvijas. «Šogad «Fono Cēsis» piedzīvos transformāciju no lielkoncerta uz festivālu – pērn pēdējā brīdī bijām spiesti meklēt risinājumu telšu pilsētai, taču šogad būsim tam sagatavojušies. Jaunā lokācijas vieta atradīsies tā dēvētajā «Smilšu laukumā» pie Cēsu autoostas, kas būs savienota ar teritoriju pie pilsētas stadiona, kur atradīsies telšu pilsēta,» pastāstīja pasākuma rīkotāju pārstāvis Jānis Sildniks.

«Šis būs jau trešais «Fono Cēsis» gads, un mums ir ļoti liels prieks, ka ir izdevusies tik veiksmīga sadarbība ar pilsētas domi – kā redzam, pasākums katru gadu aug, un ticam, ka šis ir tikai jaunās vasaras tradīcijas sākuma posms,» norāda Sildniks.

Sagaidāms, ka pasākuma ietvaros, 22. un 23. jūlijā, tiks izziņotas aptuveni 20 grupas, kā arī seši dīdžeji.

Atgādinām, ka 2014. gada vasarā SIA «Fono» direktors Lauris Sildniks norādīja, ka «Fono Cēsis» ir paredzēts kā jauna tradīcija, aizstājot agrāk astoņus gadus notikušo mūzikas un sporta festivālu «Fonofest».

www.facebook.com/fonoklubs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu