«Sus Dungo» bundziniece Anneli Arro izdod solo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Sus Dungo» bundziniece un perkusioniste Anneli Arro ierakstījusi savu pirmo soloalbumu «Lucas», kas klajā nāks 27. aprīlī, informēja mūziķes pārstāve Kristīne Pleša.

Albums «Lucas» ir dziesminieces Arro debijas albums, kurā klausāmas mūziķes pašas sarakstītas un izpildītas kompozīcijas. Albums ir tā dēvētais «bedroom» jeb «guļamistabas» ieraksts, kas tapis 2015. gada nogalē un šā gada sākumā Rīgā.

To producējis, ierakstījis un miksējis Toms Taukulis, savukārt māsterējis Carl Saff (ASV).

Albums ir akustisks, minimālistisks un tuvs ar melodiskiem balss motīviem. No vienas puses atmosfērisks, no otras puses tāds, kurā jāieklausās, lai paliktu tuvu mirklī. Dziesmas ir nelielas dzīves atziņu pērlītes, kas izveido savdabīgu kaklarotu, kura tiek nēsāta sevī un nevilšus atklājas citiem, klāstīja Pleša.

«Lucas» būs pieejams no 27. aprīļa interneta mūzikas veikalā Bandcamp. Albuma «Lucas» prezentācija notiks 27. aprīlī plkst.19 fon Stricka villā (Aristīda Briāna ielā 9).

Līdz albuma iznākšanai Anneli Arro piedāvā noklausīties divus singlus «Truth Is» un «Loved».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu