Foto: «Stūrī zēvele» prezentē jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdienas vakarā, mājīgā atmosfērā Kaņepes kultūras centrā publikai ar koncertu tika prezentēts grupas «Stūrī zēvele» otrais studijas albums «Labdien». Kuldīgā dibinātajā ansamblī «Stūrī zēvele», kam nosaukums dots, pateicoties grupas drauga pārrakstīšanās kļūdai, apvienojušies draugi no bērnības, kurus cita starpā vieno arī mīlestība pret mūziku. Laika gaitā grupas sastāvs ir mainījies, bet vairākus gadus tajā stabili darbojas pieci dalībnieki.

Koncertā kā viesi uzstājās arī grupa «Bērnības milicija».

Liekot lietā gandrīz klasisku indīpopa sastāvu, bet bez stingriem žanriskiem šabloniem, jaunajā albumā mūziķi radījuši silti rotaļīgu un gaišu skaņu sajūtu ar latviešu dzejnieku Kārļa Vērdiņa, Ingas Gailes un Klāva Elsberga tekstiem.

Albums «Labdien» izdots mūzikas izdevniecībā «Naba Music / Melo Records», bet ieraksts tapis Valmierā Ģirta Laumaņa vadībā. Albuma noformējuma gleznu autore ir māksliniece Līga Ķempe.

]r]

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu