«Mesa» izziņo albumu un nodod to labdarībai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. maijā dienasgaismu ieraudzīs Gata Irbes projekta «Mesa» pirmais studijas albums. Bet jau no šodienas, plkst.12, albuma digitālo versiju ir iespējams pasūtīt iepriekš mūziķa rīkotajā labdarības kampaņā #MESARMESA mājaslapā www.mesarmesa.lv.

Albuma tapšanā ir piedalījušies arī vairāki viesmākslinieki – Jumprava, Igo, Vestards Šimkus, Agnese Rakovska un citi. Kopumā albums sastāv no 13 kompozīcijām.

Šodien atklāta interneta vietne www.mesarmesa.lv, kurā varēs iegūt albuma digitālo versiju apmaiņā pret ziedojumu. Pilnīgi visi, 100% iegūtie ienākumi ar organizācijas «Ziedot.lv» tehnisko un juridisko atbalstu tiks ziedoti bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai centrā «Poga». Palīdzības sniegšanai kopumā apzināti 94 bērni, un viena bērna rehabilitācija vidēji izmaksā 1700 eiro. Mājaslapā varēs sekot līdzi saziedotajam apjomam un bērnu skaitam, kam palīdzēts.

www.mesarmesa.lv

Foto: Publicitātes foto

«Es savu dzīvi nespēju iedomāties bez sporta un aktīvas kustības. Man ir ļoti grūti iztēloties, kā tas ir, ka spert vienu soli, bilst vai uzrakstīt vārdu kādam varētu būt grūts pārbaudījums. Es jūtos pateicīgs par to, ka varu palīdzēt kādam šādus pārbaudījumus pārvērst uzvarās un atdot daļiņu no sevis, lai kādam dzīvē uzspīdētu cerība izveseļoties. Un es gribētu aicināt visus apzināties savu veiksmi un dot tiem, kuriem varbūt nav paveicies tik daudz,» tā par šo kampaņu teic projekta autors Gatis Irbe.

Interesanta ziņa ir arī, ka šīs kampaņas laikā «Mesa» ir apņēmies arī katru darbadienu atklāt pa vienai no albuma dziesmām portālā TVNet, kā arī Radio 5 ēterā.

Jāpiebilst, ka «Mesa» studijas albuma vāciņa noformējuma autors ir viens no mūsdienu izcilākajiem Latvijas gleznotājiem Paulis Postažs.

«Mesa» muzikālo žanru varētu nodēvēt par paradoksu un pārdomu hiphopu žanra klasiskajā izpildījumā. Pie albuma mūzikas ir strādājis talantīgais pašmāju producents Jānis Šmēdiņš. Viņš arī ir rūpējies par albuma ierakstu un skanējumu. «Mesa» pateicas par atbalstu albuma tapšanā kustībai «Ghetto Games».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu