Šovasar notiks sestais festivāls «Rodam Raunas novadā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirmajā jūnija nedēļas nogalē, 3. jūnijā un 4. jūnijā, notiks sestais festivāls «Rodam Raunas novadā», informē Klāvs Kalnačs.

Festivāla vakara koncertos būs dzirdama latviešu un igauņu tautas mūzika, kā arī sociāli aktīvs hiphops, radošs džezs un Imanta Kalniņa «evergrīni». Par godu tam, ka salīdzinoši nelielajā novadā nostiprinājušās divas mazās alus darītavas - «Malduguns» un «Eridan» -, festivāla tematiskais produkts šogad ir alus, tā brūvēšanas tradīcijas un jaunu garšu meklējumi.

3. jūnija pievakarē Raunas ciema Tanīsa pilskalnā skanēs «Klusās mūzikas koncerts». 4. jūnijā festivāls turpināsies Drustu ciemā, kur pēc piepildītas dienas estrādē to noslēgs «Skaļās mūzikas koncerts» un nakts balle.

Informācija par koncertu dalībniekiem sekos.

4. jūnijā Drustos dienas programmā gaidāms īpašais alus, maizes, medus, piena, zemeņu un zivju tirgus, kā arī meistarklases «Gatavo ar alu», novada pašdarbnieku kolektīvu koncerts, kā arī muzikālā izrāde «Īsa pamācība mīlēšanā».

Festivāla apmeklētājiem nakšņošanai teltīs būs ierīkota teritorija Tanīsa pilskalnā Raunā, ko varēs izmantot naktij no 3. jūnija uz 4. jūniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu